Afișez toate cele 4 rezultate

 • Termometru digital Alfacheck

  14,00 lei TVA inclus

  Termometru digital de tip stilou. Instructiuni de utilizare: -apasati butonul pentru a porni dispozitivul. – folositi termometrul in acrod cu instructiunile. – asteptati semnalul de alarma pentru a realiza masuratori complete. -apasati butonul pentru a opri dispozitivul.

 • Termometru digital Narcis

  24,50 lei TVA inclus

  Un semnal acustic anunta sfarsitul procesului de masurare. Termometru digital are un timp foarte scurt de masurare. Ecran de afisaj mare. Prevazut cu baterii – aprox 200 ore functionare. Rezistent la apa. Carcasa din plastic. Precizie +/- 0.1*C. Instructiuni de utilizare: Apasati butonul de pornire. Plasat senzorul termometrului pe zona corespunzatoare. Cititi temperatura. Apasati butonul […]

 • Termometru digital Rossmax

  17,50 lei TVA inclus

  Afisaj LCD. Durata baterie aproximativ 1500 de utilizari. Dimensiune 12.3×1.8×0.9 cm. Alarma. Clasificare IP22 protectia impotriva patrunderii apei si particulelor daunatoare.

 • Termometru digital U-Grow

  22,00 lei TVA inclus

  Masurare rapida. Rezistent la apa. Cutie de depozitare transparenta. Utilizare simpla. Alerta de febra. Semnal sonor care indica finalizarea masurarii. Display mare si usor de citit. Functie de oprire automata.